Серпень - місяць frizzante, напівігристих, легких, природних вин.
⠀
Улюбленець багатьох – італійське вино Lambrusco!
Це іскрите вино виробляють в регіонах Емілія-Романья та Ломбардія з однойменного сорту. Але в цього сорту є понад 60 різновидів.
⠀
Ламбруско буває білим, рожевим та червоним, напівсолодким чи солодким та навіть сухим.
⠀
Самі італійці просто обожнюють його: п’ють і на аперитив і з основними стравами. Бо воно дарує відчуття свята, безпечності та цілковитого щастя!
⠀
Кілька років тому, коли мода на легке та смачне Ламбруско захопила світ, в журналах Vogue, Decanter з’явились провокуючі заголовки «Просекко, посунься!» та «Червоне ігристе – це шик».
⠀
Сервіруйте Ламбруско в звичайних винних келихах. Солодке - при 10°С, сухі білі та рожеві — при 10-12°С, червоне — при 14°С.
Ідеальні гастро-друзі для Ламбруско – страви фастфуду, піца, італійські закуски-антіпасті (оливки, сири, салямі, намазки на хліб).
⠀
Але ти шукай свої улюблені варіанти. Ми, наприклад, дуже радимо біле солодке ламбруско з солоним оселедцем. Здивований? Просто спробуй!
⠀
Ламбруско для твоїх гастроекспериментів купуй в салонах InVino від 109 грн!
Ламбруско в Инвино
Поділитися
Viber
Поділитися