Через технічні проблеми інтернет магазин не працюватиме 10-17 березня
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Червоне напівсолодке

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Червоні напівсолодкі вина: технологія виробництва

Звичайно, зараз не становить проблеми купити червоне напівсолодке вино. Немає жодного дефіциту. Ринок, навпаки, приводить покупця в сум'яття різноманітністю вибору. Тому, щоб не загубитися в цьому пишноті, потрібно чітко розуміти, що людина шукає. Розглянемо характеристики вина та технологію його виробництва.

Гарне червоне напівсолодке вино досі той напій, який мають постійний попит у людей. Його гранична фортеця 12%, згідно зі стандартом. Вміст цукру має перевищувати 8%.

Технології виготовлення

Є два види технології, які використовуються при виготовленні вин подібного типу, – класична та купажна. У першому випадку суслу дозволяють дійти до кондиції природним чином. Коли досягається необхідний рівень цукру, процес бродіння зупиняється примусово. І тут потрібно або підвищити температуру до 65 – 70 градусів за Цельсієм, або опустити до 0 – 5 градусів за Цельсієм. Потім у майбутнє вино додається діоксид сірки. Хімічна сполука дозволяє відокремити дріжджовий компонент від сусла. Потім настає час фільтрації та витримування.

Друга технологія, яку застосовують винороби – це купажування. В даному випадку використовуються сухі винні матеріали та консервоване сусло. Останнє бродить, потім фільтрується та зберігається при низьких температурах.

Важливо, що ціна червоного напівсолодкого вина залежить від технології. Обидва способи виробництва напою застосовують як дорогих, так і дешевих торгових марок.

Популярні вина

Сьогодні виробники вин пропонують величезний асортимент продукції. Особливою популярністю користуються грузинські бренди. Серед них варто відзначити такі вина як:

"Кіндзмараулі". Смачне червоне напівсолодке вино родом із Грузії. Виробництво запущено 1942 року. За той час, поки існував Радянський Союз, вино встигло стати справжнім брендом у сучасному сенсі слова. Фортеця становить: 10-12%.

"Хванчкара". Для виготовлення цього вина використовуються сорти винограду Муджуретулі та Олександроулі. Вміст спирту не більше 12,5%. Напій має гарний рубіновий відтінок, у смаку є нотки малини.

"Алазанська долина". Купажне червоне вино, для приготування якого використовують такі сорти винограду, що і для «Хванчкари». Але сюди також додають Сапераві.

Загалом грузинське червоне напівсолодке вино заслужено має нашу аудиторію велику популярність. Мережа Інвіно давно співпрацює з грузинськими виробниками, поставляючи для вас продукцію найкращої якості.

Купити напівсолодке вино можна на нашому сайті Invino Direct

Хороші вина цієї категорії роблять у країнах Старого Світу. Варто відзначити італійське червоне напівсолодке вино:

Бюджетні тихі вина La Ronchi Rosso Semi Sweet та Borgoantico Rosso del Borgo із суміші червоних сортів винограду.

Велика різноманітність ігристих ламбруско. Хоча вони частіше бувають солодкими у червоному варіанті, але в цьому випадку різниця не сильно відчувається.

Caruso Rosso Semidolce з традиційних сортів Мерло і каберне совіньйон.

Загалом грузинське червоне напівсолодке вино заслужено має нашу аудиторію велику популярність. Мережа Інвіно давно співпрацює з грузинськими виробниками, поставляючи для вас продукцію найкращої якості.

Хороші вина цієї категорії роблять у країнах Старого Світу. Варто відзначити італійське червоне напівсолодке вино:

Бюджетні тихі вина La Ronchi Rosso Semi Sweet та Borgoantico Rosso del Borgo із суміші червоних сортів винограду.

Велика різноманітність ігристих ламбруско. Хоча вони частіше бувають солодкими у червоному варіанті, але в цьому випадку різниця не сильно відчувається.

Caruso Rosso Semidolce з традиційних сортів Мерло і каберне совіньйон.

Недорогі вина імпортують виробники сонячних піренів. Іспанське червоне напівсолодке вино представлене у бюджетній категорії. Спробуйте Gran Castillo Cabernet Sauvignon із Валенсії з насиченим ароматом червоних ягід та фруктовим смаком.

Як відрізнити гарне вино від поганого та як не зіпсувати задоволення?

Звання «Найкраще червоне напівсолодке вино» – це дуже спірно. Але що ж потрібно знати насамперед? Зверніть увагу на дві відмінні ознаки гарного вина:

- Пахне свіжим виноградом.

- Сахара не надто багато.

Величезне значення має і те, як саме пити вино. Що щодо цього слід знати?

- Тютюн виключається.

- Не можна пити вино разом із стравами, що мають яскравий та насичений смак: вони переб'ють смак напою.

- Ідеальна закуска - це хліб і сир, але не як бутерброд.

Легке напівсолодке червоне вино не передбачає суєти, і пити його слід у добрій компанії. Пам'ятайте, навіть боги гнівалися на тих, хто зловживав цим чудовим напоєм. Щоб добре відпочити, потрібно ретельно підібрати тип та вид вина під свято. Як же визначити найкраще напівсолодке червоне вино? Ми вважаємо, що рекомендації жодного експерта не можуть замінити особисту дегустацію. Тому асортимент магазину напівсолодкого червоного вина In Vino береться задовольнити потреби навіть найвитонченішого гурмана.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору