Ти вже запам'ятав, що Кава - це ігристе вино? Зроблене класичним методом Шампенуаз в Іспанії .
Біла Кава буває сухою та напівсухою, базовою з витримкою 9 місяців та топовою з витримкою 36 місяців.
Виробники Кави поділяються на два табори:
Традиціоналісти роблять Каву з місцевих білих сортів Ксарельйо, Макабео, Парельяда. Новатори експерементують з заміжнародним сортом Шардоне.
На власному досвіді скажемо: щоб зрозуміти, до якої Кави тягнеться твоя душа, треба продегустувати усі можливі варіанти.
Біла Cava від базової за 235 грн (Cava Bonaval) до преміальної Juve y Camps Reserva de la Familia Brut Nature за 575 грн. завжди в салонах InVino.