Продовжуємо пікнікову тему і говоримо про найвдаліші поєднання курки та вина.
Курятина дуже «пластична» як м’ясо і має безліч варіантів приготування.
В залежності від частини курки і способа приготування вино до неї можна підібрати і біле і червоне
Розбираємось.
До смаженої на грилі з апетитною скоринкою курки пасує біле структурне вино типу Шардоне, витримане в бочці, або Віоньє. Або навіть біле з Бордо
До курячих котлеток або люля класно прозвучить італійське біле Гріло або червоне легке Монтепульчано.
Гострі крильця смакуватимуть з італійським білим Піно Гріджио або з німецьким Рислінгом.
А ось до крилець барбекю вже краще взяти червоний американський Зінфандель або африканський Пінотаж.
Насолоджуйтесь літнім відпочинком! Разом з салонами InVino він буде ще смачнішим!
Страви з курки та вино
Поділитися
Viber
Поділитися