Продовжуємо пікнікову тему і говоримо про найвдаліші поєднання курки та вина.
Курятина дуже «пластична» як м’ясо і має безліч варіантів приготування.
В залежності від частини курки і способа приготування вино до неї можна підібрати і біле і червоне 
Розбираємось.
 До смаженої на грилі з апетитною скоринкою курки пасує біле структурне вино типу Шардоне, витримане в бочці, або Віоньє. Або навіть біле з Бордо
 До курячих котлеток або люля класно прозвучить італійське біле Гріло або червоне легке Монтепульчано.
 Гострі крильця смакуватимуть з італійським білим Піно Гріджио або з німецьким Рислінгом.
 А ось до крилець барбекю вже краще взяти червоний американський Зінфандель або африканський Пінотаж.

Насолоджуйтесь літнім відпочинком! Разом з салонами InVino він буде ще смачнішим!