Це просто коротка інструкція про те, як підібрати вино до страв на вогні.
Зберігай собі:

🐟До білої риби на грилі пасує легке біле вино Muscadet або Sauvignon blanc La Sablette.
🐟До червоної риби обери біле дещо щільніше вино La Baume Chardonnay.
🐔До ніжного м'яса курча пасуватиме легке червоне Montepulciano d'Abruzzo або Barbera d'Asti.
🍆Печені овочі смакуватимуть з легким розе: Rosé de Loire чи Côtes de Provence
🥩Свинина потребує червоного кислотного вина, щоб вгамувати жирне м'ясо: Chianti буде ідеально.
🍖До структурної яловичини треба обрати червоне вино з багатим ягідним смаком і потужними танінами. Південноіталіські вина тут кращі: Nero d'Avola, Susumaniello, Primitivo.

️Ну що, інструкції отримані?!
Тепер go в обирати вино InVino Direct!