Агов, господарі! 
Ви вже розпочали підготовку до Різдвяного застілля?
За традицією, в святвечір на столі має бути 12 страв. За бажанням можна і більше
Давайте розберемо основні страви та вина до них.
✓Різдвяна кутя – символ свята. Вона – як побажання солодкого та багатого життя. А щоб побажання обов’язково збулось, треба скріпити його келихом Шампанського.
✓Пісна та поживна тушкована квасоля краще за все смакуватиме з охолодженим білим вином Шардоне.
✓Солодкуватий буряк у традиційному українському вінегреті буде смачно перекликатися з рожевим напівсухим вином.
✓Закуски з солоної риби. Ними завжди багатий стіл: оселедць, червона риба на бутерброді з маслом, ікра в тарталетках. До них доречні кілька варіантів вин: рожеве сухе (можна, навіть, рожеву іспанську Каву), білий Совіньон Блан або Піно Грі.
✓Голубці з м’ясом та німецький Рислінг – чудове поєднання!
✓Запечений короп. Жирний та щойно приготований. Виставляйте його на стіл прямо з печі та наливайте біле вино Віоньє. Воно досить щільне для такої страви.
✓Буженина. До неї звичайно треба обрати червоне вино. А якщо м’ясо запечене з чорносливом або подається з ягідним соусом, то до нього так і проситься Каберне Фран, чиї нотки стиглих червоних та чорних ягід доповнять страву.

Як бачиш, різдвяний стіл стане ще багатший смаками, якщо ти підбереш правильне вино до своїх страв.

Прислухайся до наших експертних гастрономічних парад і хай твоє свято буде чудовим разом з винами від салонів InVino! ❤