Яку оливкову олію обрати для смаження? 😉

Впевнені, що твоє літо багате смаками: стиглі та корисні овочі та фрукти, класне вино! 🍅

Щоб додати смаку свіжим овочевим салатам ти, зазвичай, обираєш нерафіновану оливкову олію Extra Virgеn. Вона має приємний, дещо гіркуватий присмак і містить багато корисних елементів 🌿

А чи можна смажити на ній?
Спеціалісти рекомендують обирати рафіновану оливкову олію для смаження.
Вона має високу термічну стабільність, тому ідеально підходить для високотемпературної обробки продуктів, зокрема, для обсмажування на сковороді, тушкування, запікання без шкоди для здоров'я 🥓

На відміну від багатьох рослинних олій, оливкова олія не розкладається при нагріванні до 220˚C і може використовуватися повторно 🍽

На етикетці такої олії зазначено POMACE або PURE Olive oil. Вона універсальна, підходить для смаження всіх продуктів та не утворює канцерогенів 🔝

Обирай правильну оливкову олію в салонах InVino! ❤