В чому різниця між Prosecco та Cava?
Ти маєш це знати, бо це bon ton.
Це обидва ігристі вина І обидва мають своїх прихільників.
Prosecco виробляють в італійському регіоні Венето з сорту винограда Глера.
Сava може бути зроблена у одному з 10 іспанськіх регіонів з сортів Ксарельйо, Парельяда, Макабео.
Просекко зроблене методом Шарма: воно набуває своїх бульбашок в величезних металевих резервуарах.
Кава зроблена за класичним методом Шампенуа: вторинне бродіння відбувається прямо в пляшці з мінімальною витримкою 9 місяців.
Вважаючи на різницю в методах виробництва, Просекко коштує розумно.
Але Кава, при всьому досить довгому і коштовному виробництві, має дууууже демократичну ціну. Скажімо, це розкіш, яка дозволена кожен день.
Серед смакових особливостей Просекко виділяють білі квіти, цитрусові, зелене яблуко, літні фрукти.
Кава дещо складніша: в ній знайдеш вершковість, французьку випічку бріош, абрикос, легку гірчинку.
 Просекко аперитивне і дружнє, не потребує складної гастрономії.
До Кави ти захочеш більш складної їжі: її кислотність класно поєднується з рибою і навіть м'ясом.
Подавай Просекко в келихах  флют. В них красиво грають бульбашки.
Для Кави обери келих тюльпан: аромат розкриється найповніше.
Якщо любиш ігристе - експерементуй!
Бо це класно! 
Cava чи Prosecco, обирай за смаком.
В InVino завжди кращий вибір!