Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір
Насичений рубіново-червоний.
Аромат
Вино з фруктовими нотками, легкими прянощами і ванільними акцентами
Смак
Округлий і збалансований з ніжними танінами в післясмаці
Гастрономічні поєднання
Добре поєднується зі смаженим м'ясом, сиром і гострими стравами.
Температура подачі
18-20 ° C.
Виноробні замітки
Склад: Санджовезе 60%, Каберне Совіньон 30%, Мерло 10%.
Зібраний вручну виноград виключно з виноградників маєтку поруч з Розелле, Маремма Тоскана.
Мацерація від 10 до 12 днів з частим перемішуванням вгору-вниз, з контролем температури і ферментацією в резервуарах з нержавіючої сталі. Витримується в бочках з австрійського дуба протягом 2-3 місяців, а потім розливається в пляшки.