Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір
Жовтий із золотавими та блискучими тонами.
Аромат
Середня інтенсивність, свіжий, з відтінками білих квітів, грейпфрута, фенхелю, м'яти та персика. Дуже ніжна витримка у дубі.
Смак
Свіжий, трохи ялиновий через витримку на осаді, з нотами абрикоса, гіркого мигдалю, грейпфрута та м'яти. Вино із середземноморським характером, збалансованою кислотністю та приємною свіжістю. Довгий та елегантний післясмак
Гастрономічні поєднання
Печеня, копчені страви, суші, різотто, біла риба, темпура, витриманий сир, холодне м'ясо та рис з рибою.
Температура подачі
8 - 10ºC
Вініфікація
Вино створене із особливого сорту винограду Мерсегера. Після того, як ручний збір урожаю завершено, застосовується процес видалення стебел та м'якого подрібнення. Виноградний сік мацерують зі шкіркою при 8ºC протягом кількох годин.
Частина виноградного соку ферментується в осаді при 14ºC на тонкому осаді, тоді як інша частина ферментується в нових бочках із французького дуба з наступною невеликою витримкою на осаді із застосуванням техніки батонації двічі на тиждень, щоб зберегти чудові букети та отримати дуже збалансоване та гармонійне вино.