Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір
Гранатовий
Аромат
Фруктовий з тонким ароматом фіалки.
Смак
Гладкий, сухий фруктовий, гармонійний.
Гастрономічні поєднання
Добре поєднується зі стравами з пасти, білого м’яса та м’якого сиру.
Температура подачі
16°- 18°C.
Виробництво
Термін збору врожаю 15 вересня -15 жовтня. Вініфікований на червоній шкірці, контактна мацерація триває 8 днів, потім відбувається яблучно-молочне бродіння. Зберігається в нержавіючій сталі протягом 4 місяців до розливу. Після короткого відпочинку в пляшці його випускають на ринок.
Виробнича площа
Моренічні пагорби перед озером Гарда, класична зона Бардоліно, провінція Верона.
Виноград
Корвіна 65%, Рондінелла 15%, Неграра-Россіньола 20%.