Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір
Солом’яно-золотий
Аромат
В ароматі домінують фруктові ноти персика, винограду та квітів.
Смак
Шампанське має вершкову текстуру, поступово розкриваються ноти персиків, айвового желе.
Гастрономічні поєднання
Ідеальний як аперитив, до білого м'яса, риби, сирів.
Температура подачі
7 ºc
Виноробні нотатки
Склад: Піно Нуар 80%, Шардоне 15%, Піно Меньє 5%.
Ґрунти: вапняковий ґрунт, юрський кімериджський вапняк та крейда
Вініфікація: прес відкалібрований при низькому тиску, тільки перше натискання («Кюве»), вініфікація під дією сили тяжкості. Яблучно-молочне бродіння. Чи не фільтрується і не знебарвлений. 5% витриманих вин у дубових бочках. Резервні вина 40%. Дуже мало сірки. Дозування: 6,5 г/л.