Через технічні проблеми інтернет магазин не працюватиме 10-17 березня
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Біле напівсолодке

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Напівсолодкі вина часто залишаються недооціненими критиками та експертами у світі вина. У Invino Direct ми вважаємо це великою помилкою, адже в будь-якому сегменті можна знайти дійсно якісне вино, яке здатне вразити своїми смаковими та ароматичними характеристиками. Наприклад, легке напівсолодке біле вино досить гастрономічно, воно може стати відмінним доповненням до улюблених страв, перетворити їх.

Одні зразки зможуть порадувати любителів ароматних вин, інші здивувати величезним смаковим розмаїттям. За стилістикою такі вина можна сміливо віднести до категорії Ароматичних білих вин, основна риса яких – яскравий аромат та насолода в кусі.

У світі існує величезна кількість сортів вин різної якості та смаку. Вивчати все це різноманіття можна все життя, до того ж воно ще постійно розвивається. Якщо ви тільки починаєте свій шлях або хочете влаштувати дегустацію для іншої людини, то напівсолодке біле вино буде ідеальним варіантом. Стартувати з таким досвідом зазвичай найлегше і найприємніше!

Виробництво білого напівсолодкого вина

Напівсолодкі вина містять 9-14% про. спирту природного бродіння, 3-8 г цукру на 100 мл. Калорійність усієї пляшки буде відповідати парі цукерок або невеликому батончику.

Виготовлення напівсолодких вин передбачає наступні етапи:

- своєчасна зупинка бродіння виноматеріалів, таким чином виробник може регулювати вміст алкоголю та залишкового цукру;

- стабілізація виноматеріалу у процесі технологічних обробок та зберігання.

Щоб отримати смачне біле напівсолодке вино, використовують один або кілька сортів винограду; рекомендуються: Мускат білий і рожевий, Рислінг рейнський та італійський, Аліготе, Ркацителі, Мцване, Фетяска, Кокур, Аревік, Воскает, Каберне-Совіньйон, Сапераві, Матраца, Александроулі, Усахелоурі, Чхавері, Оджалеші та ін.

3 способи створення білого напівсолодкого вина

Найкраще біле напівсолодке вино виходить за умови пізнього збору. Відповідні сорти збираються пізно восени або з настанням сильних холодів, щоб ягоди визріли, і в них накопичилася необхідна кількість цукру для створення напівсолодкого вина.

Якщо виноград не набрав достатньо цукру для виготовлення напівсолодкого вина, ягоди зменшують прямо на кущах або в спеціальних приміщеннях. Завдяки цьому виноград втрачає зайву рідину, кількість цукру концентрується. Ці процеси допомагають створити хороше біле напівсолодке вино.
Третій спосіб створення білого напівсолодкого вина – купажний метод. Головна перевага цього способу полягає у його простоті. Вихідне сусло повинне містити 25% цукру, з більшої частини такого виноматеріалу роблю сухе вино, менша частина йде на створення виноградного соку, яким потім розбавляють у певних пропорціях сухе вино. Соком можна підсолодити алкогольний напій, внаслідок чого виходить напівсолодке вино.

Ми часто чуємо про шкоду алкоголю. Небагато про те, яка може бути користь від білого напівсолодкого вина. Покращує травлення, допомагає з почуттям апетиту як аперитив, а також нагріте може допомогти від болю в горлі.

Ціна білого напівсолодкого вина може змінюватись в залежності від способу виробництва. Чим ретельніший процес створення алкогольного напою, тим вищою буде на нього ціна. Якість, гастрономічні та ароматичні характеристики вина залежать не тільки від сортового складу, а й від відповідальності виробника щодо створення свого продукту. Налагоджені процеси у великого виробника зроблять пляшку дешевшою, зате маленька виноробня приваблює споживача особистим підходом до виробництва. В останні роки іспанське біле напівсолодке вино невеликих партій почало привертати увагу експертів і місцевого споживача.

Купити біле напівсолодке вино можна в інтернет-магазині Invino Direct. Ми ретельно підходимо до вибору представлених на сторінках товарів, стежимо за якістю та самобутністю вин. У нас можна знайти зразки білих напівсолодких вин із різних куточків планети. Елегантні та дуже ароматні вина з Франції, грузинські класичні вина із сортів ркацителі та мцвані. Автохтонні та набирають популярності вина з Угорщини, доведені до досконалості зразки з Німеччини. Самобутнє італійське біле напівсолодке вино з Апенінського півострова та традиційні представники Іспанії. Неповторні і незабутні білі напівсолодкі вина з Аргентини. Вся ця різноманітність знайдеться в нашому магазині напівсолодкого білого вина.

Смачне напівсолодке вино можна знайти на нашому сайті Invino Direct.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору