Poggio di Celsi Brunello di Montalcino - це вино з винограду сорту Санджиовезе, яке вирощується на горбистих схилах регіону Монтальчіно в Тоскані, Італія. Цей сорт винограду вирощують в цьому регіоні ще з часів римлян. Вино Brunello di Montalcino, як правило, має багатий смак, тому воно є одним з найкращих вин Італії, і тільки кращі з кращих заслуговують на звання "Brunello di Montalcino".
Poggio di Celsi - це маленька родинна виноробна компанія, заснована в 1976 році, яка зосереджена на виробництві високоякісних вин з використанням традиційних методів виробництва. Вино Brunello di Montalcino від Poggio di Celsi є флагманським вином компанії та вирізняється своїм багатим смаком з нотками чорної смородини, червоної вишні та легкими тонами ванілі.
Хоча вино Brunello di Montalcino від Poggio di Celsi може бути дорожче, ніж інші вина, варто зазначити, що це вино виробляється в обмеженій кількості та виключно з хороших врожаях року. Якщо ви шукаєте вино, яке буде відмінним доповненням до вечері, особливого заходу або подарунка для винаря-знавця, Poggio di Celsi Brunello di Montalcino - ідеальний варіант.
Виробництво Poggio di Celsi Brunello di Montalcino розпочинається з уважно відібраного винограду з власних виноградників компанії, які розташовані на висоті від 300 до 450 метрів над рівнем моря. Після збирання винограду, він ферментується у відкритих сталевих баках протягом 3-4 тижнів з контрольованою температурою.
Після закінчення ферментації, вино поміщається в дубові бочки для подальшого витримування. Вино витримується протягом 24 місяців в бочках зі спеціально підібраними дубовими породами, що дозволяє йому розвивати багатий смак і аромат з тонами тютюну, чорного перцю та легкими відтінками ванілі.
Після витримки вино піддається бутельованню із додаванням невеликої кількості сульфіту для збереження його якості та свіжості. В результаті, Poggio di Celsi Brunello di Montalcino - це вино високої якості, яке відображає увесь характер та багатство регіону Монтальчіно в келиху.