Чому ціна на ігристу іспанську Каву така різна?

Вартість Кави напряму залежить від її витримки.
Кава зроблена класичним методом Шампенуаз, який передбачає вторинне бродіння в пляшці. Саме в цей момент Кава набуває своїх чарівних бульбашок! Процес досить тривалий і коштовний.

А от смак кінцевого продукту залежить від сортів винограду, професіоналізму винороба і строку витримки на осаді.

- Мінімальний строк – 9 місяців. В результаті отримуємо базову Каву. На етикетці написано просто Cava. Ми називаємо таку «розкіш на кожен день».
- Наступна категорія – Reserva – витримується на осаді 18 місяців. Тут з'являються нотки сухофруктів, горіхів та іриски.
- Вина з 30-місячною витримкою підпадають до категорії Gran Reserva. В них домінують аромати хлібної скоринки, какао, а сухофруктів ще більше.
- Топова Кава, витримана не менш 36 місяців, називається Cava de Paraje Calificada. Тобі дуже пощастило, якщо тримаєш в руці таку пляшку. Випий її з насолодою, почуй смак життя!


В InVino завжди кращий вибір якісної Кави на будь-який смак!