Назви хоч однин їстівний продукт Іспанії, що відразу спав на думку.
Для тебе це також хамон, що подумки  стоїть поруч з червоно-жовтими кольорами прапору країни? 
Як кажуть іспанці: maniana, maniana.
Відкоркуй пляшку іспанської рожевої Cava та засервіруй плато з хамону, додай грушу і нікуди не поспішай! 
Поки насолоджуєшся прозорим слайсом цього м'ясного делікатесу з Іспанії, надамо тобі кілька фактів про нього.
✓ Хамон -це сиров'ялений окіст свиней особливої породи.
✓ Зазвичай хамон роблять з задньої ноги. А сиров'ялену передню ногу іспанські м'ясники називають "палета".
✓ Існує два основні види хамону: хамон Серрано і хамон Іберіко.
✓ Іберіко - це найвишуканіший хамон з особливої породи чорних свиней, яких вигодовують жолудями. На зрізі Іберіко чередуються м'ясні прожилки та прожилки жиру.
✓ Серрано виготовлений з білої породи свиней. Його в'ялення відбувається в кліматичних умовах гір і це впливає на смак.
✓ Спочатку ногу правильно просолюють, а потім в'ялять від 30 до 36 місяців. (Масовий продукт в'ялять близько півроку, а елітний - чотири роки).
✓ Хамон майже не містить холестерин і вважається диєтичним продуктом.
✓ Найкраще він смакує з динею, виноградом, томатами, червоним іспанським вином.
✓ Хамон - це саме той продукт, де ціна прямо пропорціональна якості.
Насолоджуйся високоякісним хамоном від InVino, експерта з гастрономії.
Ми маємо хамон, нарізаний з ноги в твоїй присутності, а також вакуумований хамон