Яка різниця між кавістом та сомельє?
Відповідаємо зрозуміло та коротко.
Кавіст – слово, яке походить від французького cave, тобто льох. Здавна кавіст був відповідальним за винний льох, а тепер його функція полягає у правильному зберіганні вина у винній крамниці.
В салонах InVino працюють кавісти і вони дають консультації щодо вибору вина до події, до вечері, в якості подарунку.
Сомельє (до речі, також французьке слово sommelier) працює в ресторані. Він дає рекомендації гостям щодо вибору вина до страви, займається правильним сервіруванням вина, складенням винної карти та поповненням запасів ресторану.
Ви вже помітили, що спілкування з кавістами InVino завжди приємне і дарує вам очікуваний результат?
Тому що в InVino працюють тільки професіонали!