Міжнародний день Каберне Фран святкують вайнловери світу саме 4 грудня.

За що ми любимо цей червоний сорт?
За унікальну ароматику: йому притаманні ноти зеленого перцю, червоних стиглих ягід, джемові ноти. А відтак можна впевнено підібрати гастропару: м'ясо з ягідним або перечним соусом.

Вирощуюють Кабфран в різних куточках світу. Кращі вина з нього вважаються родом з французького регіона Долина Луари.

Італійські, чилійські, аргентинські, південноафриканські вина з нього  відмінні за смаком. Наприклад, в італійцях більше лакриці та шкіри, в чилійцях - чорна черешня, пряні спеції та тютюн.

Брувер Раатс, власник господарства Raats Family Wines та один з піонерів каберне франа в ПАР, каже: «У каберне франа есть элегантность Бургундии, пряность Роны и структура Бордо. Если каберне совиньон рубит с плеча, то каберне фран искусно режет скальпелем».©

Хочеш розібратися в Кабфрані? Краща порада - дегустувати різні зразки 

Де купити розмаїття для своїх дегустацій?
В салонах InVino завжди кращий вибір!