П’ять фактів про Sangria, які цікаво знати

 Сангрія – типовий літній напій, але Міжнарожний день Сангрії святкують саме сьогодні, 20 грудня.
 Вірогідно, що його назва пішла від слова «sangre», що означає «кров». Бо напій має темний червоний колір.
 Сангрія – слабоалкогольний напій з додаванням ягід та шматочків фруктів, інколи прянощів, до звичайного сухого вина та газованої води.
 Зазвичай Сангрію роблять з тихого червоного вина. Але ігриста Сангрія також існує: традиційно для її виготовлення використовують іспанську ігристу Каву замість газованої води.
 Взимку Сангрію рекомендують подавати трохи підігрітою, додавати в неї багато спецій (корицю, мускат, гвоздику), дати добре настоятися та насолоджуватися смаком, що зігріває

Можливо, ти хочеш експериментів і бажаєш скуштувати Сангрію замість традиційного глінтвейну? Тоді знай, що в салонах InVino тобі запропонують вже готову пляшковану Сангрію або ж вино для її самостійного виготовлення.