Любиш червоні вина? 

Давай про них поговоримо системно, а свій вибір зробиш самостійно.

  • Повнотілі червоні вина. Мають багато танінів, багато ягідного смаку та великий вміст алкоголю. Зазвичай це вина з жарких регіонів: італійське Неро д’Авола, іспанське Темпранільйо, аргентинський Мальбек. До них – м’ясо! Червоне м’ясо в будь-якому прояві! Можна з ягідними соусами.
  • Середньотілі вина – ідеальні гастрономічні партнери! В них добре відчутні таніни, але вони менш брутальні. Ніжні, наче шовк. Зверни увагу на італійський Санджовезе та Негроамаро, американський Зінфандель, французький Каберне Фран. До них – смажені овочі, паста та лазанья, в’ялене м’ясо, бургери.
  • Легкі червоні вина. Мають вишуканий аромат та ніжний смак. Кислотність менша, ніж в повнотілих винах. Таніни лагідні, а рівень алкоголю невисокий. Такі вина до смаку і новачкам у вині, і професіоналам. Серед них чуттєвий Піно Нуар, грайливий Гаме, інтелігентний Сенсо. Гастрономія дуже проста та універсальна, щоб вино розкрило свої кращі якості: ризото з ароматними грибами, страви з кролика та білого м’яса.


Щоб зрозуміти, яке червоне тобі до душі, треба продегустувати різні його види.
Або ти вже маєш своє улюблене?
Кращі пропозиції від кращих європейських виробників, позиції з власного імпорту купуй в
салонах InVino! Експерементуй!