Німецька кухня - це не тільки смажені ковбаси, які відразу спадають на думку
Це розмаїтя супів, страв з тушкованого, смаженого та в'яленого м'яса, овочеві страви з капустою, картоплею, бобові та багато цибулі.
Якщо ви з друзями вирішили зробити день німецької гастрономії, то оберіть правильні напої, що допоможуть травленню.
Що б обрали самі німці? 
✓ До тушкованої капусти зі свиними реберцями - ельзаський Рислінг. Його кислотність подолає жирну страву.
✓ До свиної рульки, запеченої з медовою скоринкою - темне пиво.
✓ До смажених ковбас - вочевидь, біле пиво.
✓ Десертів в німецькій кухні також багато. Серед них бісквіти, фруктові салати, кекси, джеми, печиво та пряники. Мабуть, краще за все до них пасуватиме  природно солодке вино. Ice wine - вино з сорту Рислінг - натурально солодке. Ягоди для нього збирають тоді, коли вдарять перші морози. Від цього вино має чарівний смак.
До речі, в салонах InVino є асортимент німецьких вин та пива для твоєї гастро вечірки 
Тож, плануй сміливо та купуй в InVino!