Ігристе вино та шоколад? 

Ще півстоліття тому такий набір вважався кращим новорічним подарунком.
Але, коли поглинаєш глибше у вино, розумієш, що це не найкраща гастрономічна пара.

По-перше, шоколад має свій власний інтенсивний смак, який здатен «зламати» тендітний, свіжий смак багатьох сухих ігристих вин. Ти ризикуєш отримати гіркоту у вині, яке так старанно обирав.
По-друге, за одним з правил еногастрономії, краще, коли один зі смаків десерту перекликається з вином. Але ж в Шампанському або Каві чи Просекко немає присмаку шоколаду.

Що ж тоді обрати? 
Краще зверни увагу на сир (брі, камамбер), хамон (класика до іспанської Кави), морепродукти (устриці, креветки, ікру).

А ще краще, постав питання кавістам салонів InVino і отримай персоналізовану консультацію щодо твого вибору

Обирай краще! Купуй в InVino!